Najnovšie recenzie zo sekcie Akvarelové farby
- kvalitné farby
- Dobré poloprofi farby, ak človek chce granulovanejšie, ale pekné prírodné odtiene
- Dobrá cena za kvalitu
Tento typ používam od strednej školy. Mám aj profi sady, ale keď chcem viac granulácie naprírodnejšie efekty, je to super farba a vraciam sa k nej.
- overena kvalita značky ecoline talents
Kvalitné akvarelové farby, ľahko a rýchlo používateľné!
- pekná pigmentácia
- Vhodne pre začiatočníkov
Slabý pigment. Musíte dať veľa vody aby ste na papier dostali farby. Neviem či robím niečo zle ja ale akonáhle som farbu nabúrala na štetec hneď mi zaschla a musela som dať veľa vody. Je to ale lacná tak veľa som od toho ani neočakávala
- Dobre pre začiatočníkov
- Farby sú lacné a možno preto nemajú taký dobrý pigment. Musíte si dať na štetec veľa vody aby ste dosiahli ten správny odtieň farby inak sú bledé. Nedajú sa na seba vrstvit a to je celkom veľká nevýhoda ale pre začiatočníkov je to fajn. Naučíte sa miešať farby,… No stále zostanem pri značke umton.
- Som spokojná.
kvalitne akvarelove farby, dcera je velmi spokojna
Kvalitné produkty
Kvalitná akvarelová farba v dobrej cenovej relácii. Odtieň je skutočne metalický. Používam túto značku už roky a opäť nesklamala.
spĺňa účel
- kvalita za rozumnú cenu
Myslím, že overená kvalita.
Pre mňa, ako amatéra skvelá voľba pomer cena/výkon.
Krásne sýte farby.
Perfektne, žiarive, vkusne;)
akvarelová sada je kvalitná...
Tieto farby som si vybrala preto, ze maju pomerne velky pocet odtienov a mojej neterke spravili ozaj velku radost. Kvalitu neviem posudit ani porovnat s konkurenciou, kedze ja nemalujem.
Zobrazujem 1 - 20 zo 132 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...7 Ďalšie »